x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Dieta cu pepene galben și pepene verde. E strictă, dar foarte eficientă

Dieta cu pepene galben și pepene verde. E strictă, dar foarte eficientă

10 Aug 2014   •   23:31
Dieta cu pepene galben și pepene verde. E strictă, dar foarte eficientă

Suntem in sezonul pepenilor galbeni si verzi. Aceste fructe bogate in vitamine si multa apa sunt alegerea perfecta pentru o dieta de vara.

Dieta noastra de astazi este o cura de slabit stricta cu pepene, populara pentru detoxifiere si eliminarea catorva kilograme. Dureaza 27 de zile, grele. In acest timp, organismul este complet purificat de toxine. Ca un bonus, pierdeti in greutate.

Creatorul dietei este un indian pe nume Bhajan. Dieta stricta cu pepene galben si verde nu este recomandata pentru toata lumea. Este mai bine sa consultati un medic inainte de a incepe. Aveti nevoie pentru sa fiti sanatosi si in forma fizica buna, pentru a nu avea efecte secundare.

Pro si contra acestei diete
Dieta curata foarte bine, dar, de asemenea, este destul de riscanta. Include mai multe zile de consum al apei pe care o puteti inlocui in conditii de siguranta cu pepene galben si pepene verde.

Va prezentam dieta Yogi Bhajan in versiunea sa originala. Cu toate acestea, va puteti adapta astfel: 4 felii pepene galben/zi, pepene verde, o zi papaya și o zi apa.

Ziua 1, ziua 2 si ziua 3
In aceste zile, puteti manca numai pepeni. Cantitatile sunt nelimitate. Printre bauturile recomandate sunt apa sau ceai de plante. Ceaiul verde poate fi foarte puternic si nu rezista bine.
Atentie: Pepenii actioneaza ca un laxativ 

Află dieta pentru celelalte zile, până la 27, AICI

Vezi și
Piersicile si dietele de slăbit
Dieta cu ananas te ajută să slăbești și să elimini celulita



×
Subiecte în articol: felicia dieta