x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Dieta de 7 zile pentru SLĂBIRE RAPIDĂ

Dieta de 7 zile pentru SLĂBIRE RAPIDĂ

13 Iun 2015   •   21:38

Urmând acest regim puteți slăbi ușor între 500 g și un kilogram pe zi, cu condiția să o urmați întocmai și să țineți cont că fiecare zi din cele 7 se bazează pe un fel de mâncare anume. Sunt zile dedicate pentru supe,  sau pentru salalte, etc.

Pâinea și alte alimente cu carbohidrațo se exclud din lista alimentelor permise. În schimb, multe fructe și legume proaspete pot completa mesele unei zile, dacă nu se exagerează cu cantitatea.

Includeti in aceste zile alimente usoare, lichide si apoi va puteti intoarce treptat la o viata normala.

 
In timpul sezonului de vara puteti sa mancati cantitati nelimitate de legume. Puteti manca diferite salate, atat timp cat nu sunt “grase”. Pentru a le condimenta folositi sucul de lamaie si un pic de sare.
 
Te-ar putea interesa și:
Prima si a doua zi – supe
In primele doua zile ar trebui sa pregatiti treptat organismul pentru dieta. Se recomanda sa mancati numai supe. Incepeti ziua cu un pahar de suc de fructe proaspat stors sau suc de legume. Mancati supa la pranz si la cina. Supa poate fi supa crema de legume sau simpla. Cel mai important lucru este sa nu fie cu carne si sa nu o mancati cu paine sau crutoane. Daca va este foame, mancati fructe intre mese. Sunt de asemenea recomandate legume si diverse salate. 

Citeste mai departe AICI

Pe aceeași temă:
Detoxifierea - un concept pseudo-medical construit în scop comercial

×
Subiecte în articol: dieta