x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos (P) Cum obții o sănătate de fier și un corp de invidiat, în doar câțiva pași simpli! Trucurile acestea nu le înveți la sală!

(P) Cum obții o sănătate de fier și un corp de invidiat, în doar câțiva pași simpli! Trucurile acestea nu le înveți la sală!

26 Ian 2018   •   12:07
(P) Cum obții o sănătate de fier și un corp de invidiat, în doar câțiva pași simpli! Trucurile acestea nu le înveți la sală!
Sursa foto: GeorgeRudy/Getty Images/iStockphoto

Perioada sărbătorilor de iarnă a trecut și, după numeroase mese copioase și delicii greu de refuzat, toți am început să ne gândim la kilogramele în plus pe care ne-am dori să le dăm jos pentru a ne pregăti trupurile de plajă!

Se spune că sănătatea începe mai ales în farfurie, dar pentru asta e nevoie nu doar de o dietă riguroasă, ci și de sucuri sau smoothie-uri cu care să ne detoxifiem organismul, astfel încât să putem slăbi sănătos și eficient. Nu ai nevoie de un nutriționist personal, ci de un mixer profesional, capabil să îți ofere simplu și rapid un cocktail sănătos, care să îți întărească sistemul imunitar și să te ajute să scapi de toxinele din corp.

Pentru a pregăti un smoothie sau un milkshake delicios ai nevoie doar de un Nutrition Mixer, un blender performant cu 18.000 de rotații pe minut, ce îți oferă efectul de ciclon. Nutrienții și vitaminele din fructe sau legume sunt eliberate imediat pentru ca tu să te bucuri de băutura preferată.

Și ca efectul de detoxifiere să fie și mai puternic, poți pune în smoothie-ul tău și niște extract de anghinare, care ajută la creșterea nivelului de energie și la metabolizarea grăsimilor. Toxinele vor fi eliminate și organismul tău va scăpa de problemele de ficat, de vezică biliară, digestia se va îmbunătăți și tu vei putea arde grăsimile mult mai ușor!

Slăbitul eficient și sănătos implică și sport, așa că transformarea corpului tău va fi completă dacă te apuci de mișcare. Echipamentul corespunzător este esențial, așa că trebuie să te dotezi înainte cu o pereche de pantaloni modelatori Sankom Fitness Pants. Materialul are un efect de aplatizare a abdomenului și de ridicare a feselor, pentru ca tu să arăți bine în orice moment, chiar și atunci când faci sport.

Dacă nu ești genul care merge la sală sau la alergat prin parc, atunci cu siguranță trebuie să îți faci antrenamentul zilnic chiar la tine acasă! Uită de banda clasică de alergat sau de bicicleta medicinală, fiindcă efectele rapide se văd doar folosind un aparat de fitness complex, ce lucrează toate grupele de mușchi importante: picioare, abdomen, brațe. Cum ar fi să le poți lucra pe toate simultan, economisind timp prețios?

Acest lucru este posibil cu ajutorul aparatului FitMaxx 5! Îți vei putea antrena abdomenul, mușchii spatelui și fesierii, dar și coapsele și brațele! Cu doar câteva minute de antrenament pe zi vei putea ajunge să ai silueta mult visată! E ușor să redevii ușor cu Aloshop FIT! Uită de mersul plictisitor de la sală și fă sport chiar în confortul casei tale. Găsește-ți aparatul potrivit și apoi bucură-te de beneficii!

Așadar, nu mai aștepta și apucă-te să te ocupi mai mult de sănătatea ta! Cel mai mare beneficiu? O siluetă ce atrage priviri și o formă fizică de invidiat, plus vizite mai rare la medic, totul obținut chiar la tine acasă!

 

×