x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Secretul pentru un fizic de invidiat, fără a fi nevoie de diete

Secretul pentru un fizic de invidiat, fără a fi nevoie de diete

06 Sep 2018   •   15:16
Secretul pentru un fizic de invidiat, fără a fi nevoie de diete
Sursa foto: Instagram

Dieteticiana Leanne Ward a povestit celor 230.000 de urmăritori de pe Instagram cum este posibil să ai un fizic de invidiat şi, totuşi, să nu te chinui cu vreo dietă, potrivit Daily Mail.

“Nu mănânc paleo, keto sau vegan, dar mănânc MÂNCARE... mâncare adevărată, nutrienţi adevăraţi şi, să fiu cu adevărat sinceră, o combinaţie a tuturor dietelor.”, a explicat aceasta.

“Cred în mâncare integrală şi în mese zilnice. Urăsc să văd un plan al meselor sau o reţetă care te trimite la un magazin special pentru a cumpăra ingrediente care costă o avere. Oamenii au uitat că fulgii de ovăz, fructele proaspete, iaurtul grecesc, nucile şi legumele sunt super alimente ieftine! Niciodată nu o să mă vedeţi că postez reţete cu o abundenţă de acai, matcha, goji, kale sau ulei de cocos. Bineînţeles, acestea sunt bune pentru tine, dar există opţiuni mult mai ieftine care sunt la fel de bogate în nutrienţi (dacă nu mai mult).”, a spus Leanne Ward.

“Nu este niciun motiv pentru a ţine diete, dacă mănânci alimente nutritive în majoritatea timpului.”,a mai spus aceasta.

×