x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Slăbește cu DIETA MOV

Slăbește cu DIETA MOV

de Magda Cristina Ursache    |    06 Mai 2014   •   09:52
Slăbește cu DIETA MOV

Cu siguranţă te-ai întrebat de multe ori care este cea mai sănătoasă dietă. Ei bine, atunci este cazul să începi dieta mov (sau dieta purpurie), care te ajută să elimini atât depozitele de grăsimi, cât şi celulita.

De ce se numeşte dieta mov?
Se numeşte aşa deoarece se bazează pe consumul intensiv de alimente supranumite „negre”, care conţin un puternic antioxidant natural, resveratrolul. Este foarte recomandată mai ales în acest sezon, când există din abundenţă astfel de fructe şi legume. În afara faptului că dieta mov te ajută să dai jos câteva kilograme, ea mai are şi o mulţime de beneficii pentru organism. Alimentele „negre”, fiind foarte bogate în vitamine, minerale şi substanţe care activează metabolismul şi viaţa celulară, sunt un adevărat miracol pentru sănătate.

Principiul dietei
Dieta trebuie ţinută timp de trei săptămâni, perioadă în care va trebui să mănânci numai două mese normale pe zi, micul dejun şi prânzul, iar în restul zilei doar alimente mov, minimum 200 de grame pe zi.

Citește articolul integral pe RevistaFelicia.Ro ca să afli despre alimente permise, alimente interzise și planul de dietă. 

Citește și despre
Dieta Easy-Fast, un regim fără înfometare

Dieta cu 1.000 de calorii te ajută să slăbeşti rapid

Dieta cu cartofi te scapă de kilogramele în plus



×
Subiecte în articol: felicia dieta