Țesutul adipos de pe abdomen este foarte periculos, iar acumularea grăsimilor în această zonă a corpului este asociată cu boli de inimă, hipertensiune, disfuncții metabolice, astm, Alzheimer și fertilitate scăzută.
Dacă vă confruntați cu problema grăsimii abdominale, ar trebui să luați măsuri imediate. Încercați să renunțați la zahăr, să beți cât mai multă apă și să vă odihniți. În plus, ar trebui să optați pentru alimente bogate în vitamine, minerale și antioxidanți.
Rețeta propusă de justnaturallife.com este o combinație de spanac, ghimbir și lămâie. Cu un conținut ridicat de vitamina C, băutura accelerează arderile, stimulează producția de carnitină și distruge celulele adipoase de pe abdomen.
Acest suc, consumat în fiecare dimineață pe stomacul gol, va accelera metabolismul, vă va energiza și va topi grăsimea de pe abdomen.
Așteptați 30 de minute înainte de a servi micul dejun.
Ingrediente:
Puneți toate ingredientele în storcătorul de fructe și legume și consumați imediat amestecul rezultat.