x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Suplimentele de înfrumuseţare sunt o pierdere de bani

Suplimentele de înfrumuseţare sunt o pierdere de bani

13 Feb 2018   •   16:16
Suplimentele de înfrumuseţare sunt o pierdere de bani

Suplimentele de înfrumuseţare care promit tinereţe, piele fină şi strălucitoare pot fi o pierdere de timp, potrivit studiilor. O dietă echilibrată, protecţie solară şi renunţatul la fumat pot fi mult mai benefice pentru a-ţi proteja pielea, potrivit British Nutrition Foundation (BNF), scrie Dailymail.

Pe lângă iod, zinc şi vitaminele A, C, B2, B3 şi B7, multe suplimente conţin ingrediente precum ceai verde, extract de rodie, ulei de peşte, colagen şi coenzima Q10.

În timp ce aceşti aditivi exotici pot fi benefici ca parte a unei diete sănătoase, există evidenţe limitate că acestea pot oferi beneficii când sunt folosite în suplimente, potrivit cercetătorilor.

“În condiţiile în care consumatorii pot cheltui sute de lire pe an pentru suplimente orale de înfrumuseţare, am simţit că este important să investigăm asocierea dintre ingredintele din aceste produse şi semnele pe care le asociem cu înaintarea în vârstă, precum ridurile şi pierderea elasticităţii pielii.”, a spus Ayela Spiro de la BNF.

 

 

×