x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Tratamente naturiste. S-a descoperit leacul pentru EXTIRPAREA NEGILOR

Tratamente naturiste. S-a descoperit leacul pentru EXTIRPAREA NEGILOR

18 Iun 2016   •   09:32
Tratamente naturiste. S-a descoperit leacul pentru EXTIRPAREA NEGILOR

Pentru extirparea negilor puteti apela atât la tratamente naturiste, cât și la metode de natură medicală care au în primul rând rolul de a combate virusul care duce la apariția lor. Vă prezentăm azi cel mai eficient dintre tratamentele naturiste.

Negii sunt neplăcuți, uneori dureroși, ei reprezintă o excrescență a pielii. Pot apărea la persoanele mai în vârstă în zone unde țesutul a fost afectat în prealabil de ceva. Negii sunt, după cum explică medicii, tumori mici, benigne.

Negii apar din cauza unui virus numit papiloma care afecteaza stratul exterior tegumentar si care intra in organism prin intermediul leziunilor tegumentare, oricat de superficiale ar fi acestea. Tocmai de aceea, negii se pot lua de la o persoana la alta si se pot transmite si prin folosirea in comun a diverselor produse de igiena corporala, precum prosoape, periute de dinti sau lame de ras.

Te-ar mai putea interesa si:
Cum să-ți prepari singur un antibiotic natural
Atenție, FUMĂTORI: Aceste 6 alimente elimină NICOTINA din organism! 

Pentru a scăpa în mod natural de negi se poate încerca un tratament natural, cu un simplu ingredient. Aveți nevoie de.............

Află pe ANTENA SATELOR cum poți extirpa NEGII cu cel mai eficient dintre toate tratamentele naturiste.

×