x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Cauza E.coli, biftec-ul de carne tocată ?.

Cauza E.coli, biftec-ul de carne tocată ?.

de Daniela Ivan    |    20 Iun 2011   •   11:38

Autoritatile franceze investigheaza suspiciunea ca produsul congelat "Steak Hachés", care este biftec de carne tocata, ar putea sa fi cauzat contaminarea cu bacteria E.coli. Potrivit declaratiei autoritatii franceze, nu exista insa nicio legatura intre actualele contaminari din nordul Frantei si cazurile de contaminare cu bacteria EHEC din Germania.

Totusi, nu exista indicii clare ca produsul producatorului francez poate intr‐adevar sa cauzeze o contaminare cu E.coli. Este vorba de un pachet de zece biftecuri de carne tocata ale producatorului francez SEB din Saint Dizier, cu denumirea "10 Steaks Hachés, 100% pur Boeuf, Surgelés". Furnizorul SEB a livrat acest produs mai multor comercianti de produse alimentare din Franta.

Produsul congelat Steak Hachés al producatorului francez SEB din Saint Dizier nu a fost niciodata pus in vanzare in Romania, potrvit informatiilor furnizate de compania Lidl Romania, fosta Plus.

×
Subiecte în articol: e.coli