x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Starea de sanatate Mihai Craiu dezvăluie secretul imunității copiilor: „Elementul-miraculos care face diferența”

Mihai Craiu dezvăluie secretul imunității copiilor: „Elementul-miraculos care face diferența”

de Redacția Jurnalul    |    01 Feb 2023   •   17:44
Mihai Craiu dezvăluie secretul imunității copiilor: „Elementul-miraculos care face diferența”
Sursa foto: Hepta

Medicul pediatru Mihai Craiu spune ce pot face părinții pentru a le crește imunitatea copiilor, în contextul sezonului de iarnă, când se răspândesc răcelile, virozele, gripele.

El explică faptul că produsele, scumpe de altfel, achiziționate în speranța că îi ajută pe cei mici să nu se îmbolnăvească, folosesc doar la liniștirea părinților. 

”Se întâmplă că se liniștesc părinții, pentru că simt că și-au făcut datoria. În niciun fel de studiu clinic, în niciun climat, pe nicio durată de timp, nu s-a observat scăderea numărului de zile de spitalizare sau de boală acută la un copil care primește versus care nu primește. 

Elementul-miraculos care face diferența este mișcarea în aer liber pentru copilul de grădiniță, care chiar trebuie să se miște, și dacă trebuie să dăm ceva, există dovezi numai pentru vitaminele C și D, și date cu sfatul medicului, nu haotic sau că ni se pare că ar avea copilul un fel de deficit”, a explicat pediatrul, la DC Medical

×
Subiecte în articol: mihai craiu copii imunitate