x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Beneficiile uluitoare ale uleiului de cocos asupra organismului. Cum îl poți folosi

Beneficiile uluitoare ale uleiului de cocos asupra organismului. Cum îl poți folosi

22 Iul 2016   •   17:29
Beneficiile uluitoare ale uleiului de cocos asupra organismului. Cum îl poți folosi

Are beneficii incontestabile pentru piele, păr și gene. Află cum să folosești în fiecare zi uleiul de cocos pentru înfrumusețare, scrie eva.ro.

Uleiul de cocos, cunoscut și ca unt de cocos, este un ingredient 100% natural care nu ar trebui să-ți lipsească din casă. Are proprietăți excelente care îl transformă într-un aliat important pentru frumusețe. Iată cum să-l folosești:

Hidratant pentru piele
Fiind o substanță grasă, uleiul de cocos este ideal pentru a hidrata pielea uscată. Iar pentru a-i spori și mai mult efectele benefice, aplică-l pe pielea umedă, după baie. În acest fel apa va fi blocată în stratul superior de celule al pielii, ceea ce o va face mult mai suplă și catifelată. Insistă asupra zonelor foarte uscate așa cum sunt coatele, genunchii sau călcâiele.

Loțiune demachiantă
Uleiurile au capacitatea de a dizolva chiar și cele mai rezistente farduri și produse cosmetice, inclusiv mascara rezistentă la apă. Uleiul de cocos este excelent pentru a scăpa de fardurile "încăpățânate". Pune câteva picături de ulei de măsline în palme și masează tenul și ochii. Apoi îndepărtează cu o dischetă demachiantă. Repetă dacă este necesar. Pielea ta va rămâne curată, dar pentru a elimina excesul de ulei clătește-te pe față cu apă călduță și șterge-te cu un prosop curat.

Scrub pentru buze
Atunci când pielea buzelor este uscată, acestea au un aspect neplăcut și niciun ruj nu poate masca asta. Cu ajutorul unui scub pe bază de ulei de cocos poți rezolva două probleme simultan: îți exfoliezi și hidratezi buzele în același timp.

Mai multe, pe eva.ro.

×
Subiecte în articol: ulei de cocos cocos nucă de cocos