x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Cum îți pot schimba viața două lingurițe cu miere. Milioane de oameni urmează deja această dietă uluitoare!

Cum îți pot schimba viața două lingurițe cu miere. Milioane de oameni urmează deja această dietă uluitoare!

26 Iun 2015   •   18:51
Cum îți pot schimba viața două lingurițe cu miere. Milioane de oameni urmează deja această dietă uluitoare!
Sursa foto: Anton Zabelsky/Getty Images/iStockphoto

 Dieta cu miere este urmată de milioane de femei din întreaga lume și asta pentru că are beneficii multiple, nu doar în cura de slăbire. Este cu adevărat incredibil ce se întâmplă în organism, atunci când optăm pentru introducerea ei în regimul nostru de viață

Aceasta dieta presupune consumarea unei lingurite de miere in fiecare dimineata si seara, pe care o puteti combina cu apa calda si o bucata de lamaie. Exista si alte reguli importante ale dietei:

– inlocuiti zaharul cu miere
– inlocuiti carbohidratii rafinati (dulciurile, produsele de patiserie, pastele si sucurile carbogazoase dulci) cu cei complecsi (painea si pastele din faina integrala, orezul brun si cerealele integrale
– mancati multe legume

Citește și Dietele bunicii. Află cum poți să slăbești cu miere și scorțișoară

Iata ce efecte uimitoare poate avea dieta:

1) Arde grasimile: mierea este bogata in fructoza naturala, care ajuta la topirea de kilogramelor in plus prin cresterea nivelului de rezistenta si prin stimularea ficatului. De asemenea, ofera energie, asa ca putem rezita mai mult timp in timpul exercitiilor fizice. Cand o persoana face exercitii, nivelul de zahar din creier ajunge la niveluri mai ridicate, ducand la eliberarea unor hormoni care ajuta la arderea grasimii in plus.

2) Sprijina sistemul imunitar:.......................................

Citește articolul mai departe pe ANTENA SATELOR

 

×
Subiecte în articol: dieta cu miere