x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Dieta cu lămâi. Rețeta pentru detoxifierea organismului

Dieta cu lămâi. Rețeta pentru detoxifierea organismului

18 Iul 2016   •   17:03
Dieta cu lămâi. Rețeta pentru detoxifierea organismului

Vrei să ții o cură de detoxifiere și nu știi ce să alegi? Dieta de detoxifiere cu limonadă este cea care elimină toxinele, în timp ce slăbești.  Este cea mai rapidă, eficientă și durează doar 10 zile, scrie clickpentrufemei.ro.

Antioxidanții și vitamina C din lămâie ajută organismul să elimine toxinele și să stimuleze procesul de slăbit. Acest lucru este posibil deoarece sunt consumate puține calorii. În plus, cea care a inventat limonada prima dată este Stanley Burroughts.
Pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a slăbi cu succes cu dieta de detoxifiere pe bază de limonadă:

1. Detoxifierea organismului

Dieta de detoxifiere durează 10 zile și trebuie să bei limonadă preparată din ingrediente precum lămâie, ardei iute, sirop de arțar și apă. Combinația dintre aceste ingrediente ajută la detoxifierea organismului care elimină toxinele. Trebuie să bei 6-12 pahare din această băutură zilnic, în special când îți este foame. Așteaptă și vei fi uimită de rezultate.
2. Apă cu sare

După cele 10 zile, trebuie să bei în fiecare dimineață, timp de două zile, un amestec pe bază de sare și apă, care are efect laxativ. Apa cu sare ajută la eliminarea deșeurilor acumulate pe pereții intestinali. Pentru obținerea lui ai nevoie de o lingură de sare de mare și un litru de apă. Amesteci sarea în apă și o bei.
3. Restricții la dietă

Atunci când urmezi această dietă, nu trebuie să mănânci alimente solide și grase. Dieta de detoxifiere a fost concepută special pentru a ajuta sistemul digestiv din procesul de digerare a alimentelor și eliminarea toxinelor din tractul digestiv. În plus, încă din prima zi începe să incluzi sucul de portocale, din a doua zi să mănânci supe de legume și din a treia de a începe consumul de fructe și legume. De asemenea, bea suficientă apă.

×
Subiecte în articol: lămâi dieta regim