x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Încă un magazin bio

Încă un magazin bio

de Florina Zainescu    |    21 Oct 2008   •   00:00
Încă un magazin bio

În Bucureşti s-a deschis luna aceasta un nou magazin specializat în produse alimentare ecologice: Natura Food.

Magazinul este situat la parterul unui bloc din ansamblul rezidenţial Quadra Place (Parcul Politehnica, Strada Fabricii nr 47). Ce găsiţi aici? Pâine şi produse de patiserie din făină integrală ecologică Naturalia, o gamă largă de brânzeturi şi lactate bio de import – inclusiv lapte de capră şi de vacă –, ouă ecologice de la Cortina, tot felul de uleiuri vegetale bio, o varietate de paste făinoase integrale fabricate de producătorul bio german Byodo, dar şi alimente Demeter – o importantă marcă internaţională de produse provenite din agricultura biodinamică –, făină, diferite tipuri de orez, fulgi de cereale , miere ecologică Apidava, diverse sucuri şi siropuri de fructe, paste vegetale tartinabile, lapte şi dulciuri produse din soia bio, maioneză, muştar şi condimente bio, ciocolată, biscuiţi.

De asemenea, Natura Food oferă o gamă completă de produse pentru bebeluşi, marca Holle: borcănele cu legume şi fructe, ceaiuri, cereale – fără adaos de zahăr şi unele fără gluten – lapte praf – chiar şi de capră –, biscuiţi. La capitolul legume proaspete, aici se mai găsesc, deocamdată doar varză şi ceapă. “Restu s-a dat”, mi s-a explicat.

 
LIVRĂRI LA DOMICILIU
Până acum, cel mai bine au mers lactatele, pâinea, sucul de mere, pastele şi produsele de panificaţie. “Clienţii sunt în general persoane de la 30 la 60 de ani, în special părinţi care vor mâncare sănătoasă pentru copiii lor”, a explicat Anca Maria Tanasă, proprietara magazinului.

Şi, pentru că nu toţi cei interesaţi de produsele bio au timp să treacă pe la magazine să-şi facă aprovizionarea, Natura Food face şi livrări la domiciliu. Cei interesaţi trebuie doar să dea un telefon sau să trimită un mail. În plus, magazinul pregăteşte şi coşuri-cadou cu produse ecologice.

LĂRGIREA GAMEI DE PRODUSE
“Suntem încă la început, am deschis de la 1 octombrie”, a declarat Anca Maria Tanasă. Ea a precizat că lucrează la lărgirea gamei de produse. De exemplu, la Natura Food se vor găsi – poate chiar de săptămâna aceasta sau de cea viitoare – fructe şi mezeluri ecologice. Fructele au ca ţară de provenienţă Austria, în timp ce carnea va veni din Italia.

×
Subiecte în articol: produse bio