x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Top 10 alimente sănătoase care „sperie” bolile grave

Top 10 alimente sănătoase care „sperie” bolile grave

14 Iul 2014   •   23:13
Top 10 alimente sănătoase care „sperie” bolile grave

Mark Glen, reputat dietetician britanic, consideră 10 alimente ca fiind cele mai sănătoase si recomandate să facă parte din dieta zilnică. Pentru a nu ne imbolnavi de cancer, ulcer, accidente vasculare, insomnie sau varice ori pentru a le alunga este suficient să consumi câteva alimente care n-ar trebui să lipsească din alimentaţia zilnică a omului bolnav sau sănătos. Alimentaţia gresită si apariţia unor boli grave sunt elemente indestructibil legate. 

Citește și Horoscopul dietelor. Ce regim alimentar să alegi, în funcție de zodia în care te-ai născut

1. Mere
Merele sunt o sursă excelentă de pectine, fibre care micsorează nivelul colesterolului si al glucozei (zahărului) din sânge. Merele proaspete conţin multă vitamina C, care protejează celulele organismului de distrugere. Ajută la formarea colagenului, substanţă care ne menţine ţesuturile si vasele de sânge sănătoase, ea fiind absolut necesară pentru absorbţia fierului si a acidului folic.  

Ctește ARTICOLUL INTEGRAL AICI.

×
Subiecte în articol: felicia terapii complementare