x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Trucuri pentru desfundarea nasului

Trucuri pentru desfundarea nasului

29 Apr 2016   •   18:28
Trucuri pentru desfundarea nasului

Cu toții știm cât de neplăcut este să ai nasul înfundat când ești răcit, să nu poți respira cum trebuie, să nu te poți odihni din această cauză și fii mai mult nervos. Așadar, iată câteva trucuri pentru desfundarea nasului, scrie clicksanatate.ro.

Cu toții știm cât de neplăcut este să ai nasul înfundat când ești răcit, să nu poți respira cum trebuie, să nu te poți odihni din această cauză și fii mai mult nervos. Așadar, iată câteva trucuri pentru desfundarea nasului.

Se spune despre oțet că mirosul lui te trezește din beție. Oțetul de mere funcționează și pentru desfundarea nasului. Se încălzește un pic de oțet de mere, iar vaporii aceștia se vor inhala. Nu este o senzație prea plăcută, dar funcționează.
Trucuri pentru desfundarea nasului – apa sărată

Apa cu sare este o metodă excelentă, destul de usturătoare, dar merită efortul. În cazul în care nu ai un spray cu apă de mare, dizolvă un pic de sare în apă și pune câte o picătură în fiecare nară.

Băile de aburi sunt excelente, atât pentru nas înfundat, cât și pentru un ten de invidiat. Ceaiul de mușețel este unul dintre cele mai bune. Pune la fiert 4 căni de apă, când începe să clocotească, stinge focul, pregătește prosopul pentru baia de aburi, pune florile de mușețel și stai cu prosopul tras câteva minute. Vei simți imediat cum se desfundă nasul, iar la final, pielea va deveni mai catifelată.

Mirosul de ceapă nu este cel mai ușor de suportat, dar dacă tot ai nasul înfundat, merită încercat. De obicei, ceapa ajută la desfundarea nasului. Taie ceapa și stai cu nasul cât mai aproape, vei simți diferența.

×
Subiecte în articol: nas nas desfundat