x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet 10 minute de înviorare

10 minute de înviorare

de Oana Antonescu    |    23 Sep 2008   •   00:00

Tot ce trebuie să facem este să ne trezim zilnic cu zece minute mai devreme decît de obicei şi să efectuăm cîteva exerciţii simple, care pun în mişcare cele mai importante grupe musculare.

Oricît de mult ne-am dori să ne păstrăm în formă, de multe ori timpul nu ne permite să ajungem la o sală de fitness. Aceasta nu înseamnă că trebuie să renunţăm la mişcare. Tot ce trebuie să facem este să ne trezim zilnic cu zece minute mai devreme decît de obicei şi să efectuăm cîteva exerciţii simple, care pun în mişcare cele mai importante grupe musculare. Nu vom reuşi să ardem foarte multe calorii cu această scurtă şedinţă de fitness efectuată dimineaţa, dar cu siguranţă ne va înviora şi ne va binedispune pentru întreaga zi, ne asigură specialistul nostru, antrenorul de fitness Luiza Bucur, de la Studio Fitness. Cînd facem mişcare, organismul nostru eliberează endorfine, substanţe care ne conferă o stare de bine şi ne energizează. Efectuate zi de zi, exerciţiile recomandate de antrenorul de fitness Luiza Bucur ne ajută să ne simţim în formă.

 
Îi puteţi trimite specialistului nostru întrebările şi părerile dumneavoastră în legătură cu exerciţiile fizice prezentate pe site-ul www.luiza-bucur.ro sau pe adresa de e-mail: oana.antonescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: armonia trupului