x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet 12 ponturi pentru a SLABI 3 kg repede si fara efort

12 ponturi pentru a SLABI 3 kg repede si fara efort

de IncomeMagazine    |    26 Iun 2015   •   08:09
12 ponturi pentru a SLABI 3 kg repede si fara efort
Sursa foto: webphotographeer/Getty Images/iStockphoto

Vrei sa slabesti rapid? Regimul pe care-l recomanda nutritionistii francezi are ca obiectivul 3 kg mai putin, in doar 15 zile, fara suferinta si infometare.

Citeste si 8 lucruri ce nu trebuie menționate în CV

1. Micul dejun, "cheia" intregii zile


Micul dejun este cheia slabirii rapide. Spre sfarsitul noptii, organismul reduce secretia de insulina, un hormon partial responsabil pentru stocarea de calorii. Rezultatul este ca metabolismul arde excesul de grasime. Tactica ideala in acest caz este aceea de a prelungi acest proces consumand alimente slabe in grasimi si mentinand in acest fel nivelul insulinei neschimbat. Meniu: unul sau doua produse lactate (iaurt, lapte, branza alba, fara indulcitori), unul sau doua fructe si bauturi calde (ceai, cafea, ciocolata, fara zahar). Recomandari (la alegere) ' un iaurt sau un bol/un pahar mare de lapte (250 ml) ' un mar ' doua fructe de kiwi ' un bol de capsuni ' o jumatate de pepene ' un grepfrut ' o jumatate de mango

Citeste si Ce trebuie să faci la 20 de ani pentru a fi fericit la 30

2. Masa de pranz si cina - ce sa eviti

Hidratii de carbon (paste, orez, faina, gris, legume uscate, porumb) sunt utili pe termen lung, deoarece furnizeaza aportul energetic necesar pentru a mentine si de a evita aparitia senzatiei de foame. Pentru a pierde in greutate insa, acestea trebuie asociate cu legume. Meniu: 100 de grame de carbohidrati (preparat), fara grasimi, combinati cu legume. Atentie, evita piureurile pentru ca, odata mixte, zaharurile lente se transforma in zaharuri rapide care se asimileaza usor si duc la cresterea in greutate. Recomandari: ' 2 cartofi de dimensiunea unui ou ' 4 linguri de legume uscate ' paste ' orez ' porumb ' mazare

Citeste si 3 lucruri pe care să nu le spui la negocierea salariului

3. Slabeste cu paste

La masa de pranz trebuie sa ai o alimentatie completa. Poti manca o salata, o supa, paste si legume proaspete. Fibrele din acestea din urma vor favoriza tranzitul intestinal care faciliteaza pierderea in greutate. De asemenea, poti manca peste, carne sau oua. Atentie, materiile grase nu trebuie niciodata eliminate complet din alimentatie!

Citeste si Efectele MIRACULOASE ale mierii combinate cu scortisoara

Opteaza pentru alimente slabe in grasimi. Si inca un sfat - hrana pe care o mananci trebuie sa fie gustoasa pentru ca ul aliment lipsit de savoare, care nu iti place, va face din regim un calvar si vei fi tentat sa renunti la el in cel mai scurt timp. Meniu: minimum 200 de grame de legume, 100-200 g de carne sau peste, o lingura de ulei , 100 g paste, plus, eventual, un produs lactat (un iaurt) sau un fruct.

Citeste AICI si despre celelalte ponturi pentru regimul de slabit

×
Subiecte în articol: cură de slăbire