x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Cum scapi de mătreaţă cu ulei de cocos

Cum scapi de mătreaţă cu ulei de cocos

23 Oct 2017   •   15:36
Cum scapi de mătreaţă cu ulei de cocos

Mătreaţa este o afecţiune cronică a scalpului, caracterizată de coji care se desprind de pe piele. Află cum scapi de mătreaţă cu tratamente naturiste, printre care şi cel cu ulei de cocos.

Mătreaţa nu este contagioasă, dar îţi poate afecta imaginea şi stima de sine, iar uneori este foarte dificil de tratat. Ba chiar, cei mai mulţi oameni care suferă de mătreaţă îşi ameliorează simptomele, dar nu scapă cu totul de ea.

Ca şi cum mătreaţa nu ar fi în sine o problemă estetică, ea vine la pachet şi cu alte simptome neplăcute, cum ar fi mâncărimea şi iritarea scalpului. Când se ajunge aici, este indicat să mergi la un dermatolog pentru un tratament, în cazul în care simptomele cu care te confrunţi pot fi semnalul unei alte afecţiuni, cum ar fi dermatita seboreică.

Pentru tratarea mătreţii, medicii prescriu, în general, şampoane antimătraţă, dar poţi încerca şi tu acasă câteva metode naturiste care te pot ajuta să scapi de această problemă.

Tratamente naturiste pentru mătreaţă

Dacă şampoanele speciale nu au dat razultate, poţi încerca unul dintre remediile naturiste pentru mătreaţă. Printre remediile naturiste se numără şi tratamentul cu ulei de cocos, care te ajută să scapi de mătreaţă. Alege o singură variantă de tratament naturist din cele de mai jos şi observă rezultatele după câteva săptămâni:

 

Citeste continuarea pe ideisanatoase.ro.

Link articol: 

×
Subiecte în articol: matreata ulei de cocos