x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Exerciţii pentru genunchi frumoşi

Exerciţii pentru genunchi frumoşi

de Oana Antonescu    |    07 Oct 2008   •   00:00

Specialistul nostru, antrenorul de fitness Luiza Bucur, de la Studio Fitness, a creat un program de exerciţii care elimină stratul adipos din zona genunchilor. Efectuaţi două-trei serii de exerciţii a câte 8-12 repetări.



Mai multe cititoare ne întreabă ce pot face pentru a scăpa de pernuţele inestetice de grăsime din zona genunchilor.
Motiv pentru care multe doamne şi domnişoare renunţă la fustele scurte. Nu este tocmai uşor să slăbeşti în această zonă şi să subţiezi genunchii.
Singurele tratamente cosmetice disponibile sunt mezoterapia şi liposucţia. Dar acestea sunt dureroase, costisitoare şi nu garantează că pernuţele de grăsime nu se vor reface după o perioadă mai lungă sau mai scurtă.
Exerciţiile fizice ţintite pe această zonă sunt o alternativă la aceste proceduri, iar dacă sunt efectuate cu perseverenţă, ele menţin genunchii subţiri. Specialistul nostru, antrenorul de fitness Luiza Bucur, de la Studio Fitness, a creat un program de exerciţii care elimină stratul adipos din zona genunchilor. Efectuaţi două-trei serii de exerciţii a câte 8-12 repetări.


Îi puteţi trimite specialistului nostru întrebările şi părerile dumneavoastră în legătură cu exerciţiile fizice prezentate pe site-ul www.luiza-bucur.ro sau pe adresa de e-mail: oana.antonescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: armonia trupului