x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Exerciţii pentru partea internă a coapselor

Exerciţii pentru partea internă a coapselor

de Oana Antonescu    |    28 Oct 2008   •   00:00

Fiecare dintre noi şi-ar dori ca anumite zone ale corpului să fie mai frumos modelate şi să aibă muşchi mai fermi. Pentru majoritatea femeilor, aceste zone sunt coapsele. Pe ele se depune cel mai repede grăsimea şi, din păcate, se elimină cel mai greu. Este motivul pentru care deseori femeile îşi scot fustele scurte din garderobă.



Liposucţia, liftingul şi alte proceduri de remodelare corporală au rezultat imediat, dar nu şi de durată. Mult mai eficiente sunt exerciţiile de aerobic. Ele nu fac minuni de la o zi la alta, dar sunt mult mai puţin dureroase şi mai puţin costisitoare. Efectuate cu regularitate, exerciţiile de aerobic subţiază şi tonifică coapsele. "Pentru a obţine rezultate bune trebuie să lucrăm nu doar partea lor externă, ci şi pe cea internă, deseori neglijată la antrenamentele de aerobic", atrage atenţia antrenorul de fitness Luiza Bucur, de la Studio Fitness. Vă propunem un set de patru exerciţii care nu trebuie să lipsească din antrenamentul de fitness al niciunei femei.
   
Culcat pe o parte, cu piciorul de sprijin puţin îndoit, duceţi piciorul sus şi reveniţi în poziţia iniţială



Culcat pe o parte, cu piciorul prins cu mâna, apropiaţi şi depărtaţi piciorul de sprijin

   
Culcat pe o parte, cu piciorul stâng îndoit pe sol şi cel drept întins cu talpa în flexie, ridicaţi şi coborâţi lent piciorul drept. Schimbaţi apoi partea

 
 Stând larg depărtat, cu mâinile pe şolduri, coborâţi lent trunchiul şi reveniţi în poziţia iniţială

×
Subiecte în articol: armonia trupului