x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Greșeli de machiaj care te pot îmbătrâni

Greșeli de machiaj care te pot îmbătrâni

22 Noi 2017   •   18:29
Greșeli de machiaj care te pot îmbătrâni

Un machiaj reușit îți poate pune în evidență trăsăturile și poate corecta micile defecte. Realizat greșit, vei obține efectul opus, făcându-te să arăți mult mai matură decât în realitate. Iată ce greșeli trebuie să eviți, scrie clickpentrufemei.ro.

Uiți să hidratezi zona ochilor

Dacă vei neglija această zonă și nu o vei hidrata corespunzător, vei arăta obosită. În plus, un machiaj accentuat al ochilor nu se va așeza deloc bine și se va strânge, mai ales dacă ai și câteva riduri. Poți folosi creme destinate special îngrijirii ochilor, puternic hidratante sau uleiuri naturale, precum cel de cocos sau de migdale.

Folosești farduri pudrate

Un fard pudrat folosit pe un ten matur poate să nu arate deloc flatant, deoarece acesta se strânge în pliurile pleoapelor. Cele mai recomandate produse sunt cele cu textură cremoasă, care vor face pielea ochilor să arate minunat, iar tu vei părea mai tânără cu câțiva ani.

Alegi un tuș de ochi nepotrivit

Cel lichid, cu aplicator sub formă de pensulă este mai greu de folosit, dar totodată poate face pleoapele să pară căzute. Pentru a evita acest lucru, opteaza în schimb pentru un tuș cu aplicator cariocă – acesta fiind și mai ușor de maneverat.

×
Subiecte în articol: machiaj frumusete