x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Legea atracţiei: universul lucrează prin tine

Legea atracţiei: universul lucrează prin tine

de Daniela Dumitriu    |    24 Sep 2008   •   00:00
Legea atracţiei: universul lucrează prin tine

Atragem ceea ce emitem emoţional, asemenea unei antene radio

Atragem ceea ce emitem emoţional, asemenea unei antene radio.

În fiecare clipă suntem atraşi de anumite situaţii, de unii oameni şi la fel atragem şi noi, doar anumite persoane şi experienţe, după cum gândim, căci  legea atracţiei energetice universale funcţionează întotdeauna fără greş.

Ce ai face dacă ai şti că tot ceea ce ţi se întâmplă este rodul imaginaţiei tale inconştiente? Cine ai fi tu dacă ţi-ai folosi această putere în interesul tău?

Fizica cuantică a demonstrat deja faptul că universul este format din particule de energie care se atrag unele pe altele în funcţie de vibraţia pe care se află; concluziile cercetătorilor au mers chiar mai departe, arătând că acest lucru se petrece la orice scară şi că gândurile noastre creează materie, adică se transformă în realitate.

Legea atracţiei funcţionează indiferent dacă noi credem sau nu în puterea ei şi independent de vibraţia gîndurilor noastre, pozitive sau negative. Te poţi situa pe oricare frecvenţă doreşti şi exact ceea ce emiţi vei primi. Acest lucru se petrece însă total inconştient. Dar se petrece fie că vrei sau nu, în fiecare clipă eşti ceea ce gândeşti, atragi ceea ce emiţi, asemenea unei antene radio. Cu cât intensitatea gîndurilor tale este mai puternică şi frecvenţa lor este mai mare, cu atît se materializează mai rapid şi mai profund. În orice moment tu eşti creatorul vieţii tale, utilizând combustibilul energetic pus la îndemînă de univers şi intrând în rezonanţă cu alţi oameni care au nevoie de exact ceea ce tu oferi şi invers.

Sîntem produsul reacţiilor noastre formate sau preluate, trăim efectul gândurilor noastre şi tot ceea ce ni se întîmplă e perfect aşa cum e, fiindcă noi am ales inconştient acest lucru şi l-am adus în viaţa noastră.

Toate se petrec perfect în viaţa noastră pentru că sunt reflecţia perfectă a gândurilor noastre, fie că sînt ele de teamă sau de bucurie. De aceea, de cîte ori pare că nu este aşa, trebuie să iei în calcul faptul că nu îţi cunoşti gândurile inconştiente care te-au adus în acest punct. Poţi face o analiză a felului în care gîndeşti prin urmărirea senzaţiilor tale de fiecare dată cînd ceva nu merge. Fii sigur însă că tu ai comandat acele întâmplări şi acei oameni în viaţa ta, altfel nu ar fi fost acolo.

Chiar şi lucrurile care par foarte neplăcute pentru tine se întâmplă pentru că tu, deşi conştient comanzi ceva, inconştient ai un soft care transmite mesaje negative; de exemplu, teama poate genera exact atragerea lucrului pe care nu îl doreşti (“de ce ţi-e frică, nu scapi”). De fapt, vibraţia de teamă pe care tu o emiţi dinăuntru este atît de puternică, încât acoperă cu succes vibraţia de suprafaţă conştientă, o depăşeşte în intensitate şi frecvenţă, deci preia controlul.

×
Subiecte în articol: suflet