x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Menţineţi abdomenul suplu!

Menţineţi abdomenul suplu!

de Oana Antonescu    |    02 Dec 2008   •   00:00

Vă gândiţi probabil că acum, când a venit frigul, puloverele groase vă acoperă suficient de bine, încât să nu mai faceţi eforturi pentru a avea un abdomen plat. Ar trebui să ştiţi că mai ales în acest sezon, plin de tentaţii culinare, grăsimea se depune foarte uşor pe abdomen.



 Dacă nu luaţi măsuri acum, mai târziu va trebui să faceţi exerciţii luni în şir pentru a reveni la forma iniţială. Pentru a vă păstra abdomenul plat pe durata iernii este mult mai uşor să faceţi exerciţii de întreţinere.
Specialistul în programe de nutriţie şi fitness Luiza Bucur, de la Studio Fitness, ne recomandă un program special de exerciţii pe sol care tonifică musculatura zonei abdominale şi conturează talia. Atenţie! Nivelul de dificultate este ridicat, exerciţiile nu sunt recomandate "începătorilor"! Repetaţi fiecare exerciţiu de 15 ori, cel puţin o dată pe săptămână pe toată durata sezonului rece. Dacă simţiţi că nu mai puteţi ridica trunchiul de la sol, nu forţaţi. Faceţi o pauză de câteva secunde între exerciţii.

Îi puteţi trimite specialistului nostru întrebările şi părerile dumneavoastră în legătură cu exerciţiile fizice prezentate pe site-ul www.luiza-bucur.ro sau pe adresa de e-mail: oana.antonescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: armonia trupului