x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet „Nu mă ignora!”

„Nu mă ignora!”

de Gina Matei    |    02 Dec 2010   •   19:40

Asociaţia Salvează Vieţi dă startul campaniei de strângere de fonduri pentru Clinica de Oncopediatrie „Louis Ţurcanu” Timişoara.

Prin aceas­tă iniţiativă, se ur­măreşte în­fiinţarea primului Centru de Excelenţă în diagnoza şi tratamentul can­ce­rului limfatic din România. Astfel, companiile sunt încurajate să redirecţioneze 20% din impozitul pe profit către Asociaţia Salvează Vieţi.

De asemenea, din luna ianuarie a anului viitor, orice persoană fizică poate dona 2 euro prin SMS. „Este posibil să diagnosticăm şi să tratăm şi în România copiii şi tinerii care până acum trebuiau trimişi în străinătate. Un laborator performant este absolut necesar pentru diagnosticarea corectă a bolnavilor. Amenajarea a încă două camere sterile  se va traduce în tratarea a încă 60 de copii pe an”, a afirmat Margit Şerban, Şeful Centrului de Transplant Medular de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii „Louis Ţurcanu”.

Sloganul „Nu mă ignora!” şi mesajul campaniei sunt susţinute de actriţa Oana Pellea, care  încearcă astfel să ne avertizeze că „prin indife­renţă devenim complici la o crimă”.

×
Subiecte în articol: sanatatea copilului