- Mănâncă o dată la trei ore, în total cinci mese pe zi: trei principale şi două gustări de fructe (dimineaţa fructe dulci, după amiaza fructe acre).
- Niciodată fructe după ora 16. „Chiar dacă lucrăm toată noaptea”, spune Lygia Alexandrescu, „vom dormi a doua zi, iar aportul mare de glucide din organism oboseşte atât ficatul, cât şi pancreasul”.
- Nu renunţa la pâine! Consumă 120 de grame de pâine de secară pe zi, distribuite astfel: 60 de grame dimineaţa, 30 de grame la prânz, 30 de grame seara.
Citeste si despre celelalte obiceiuri bune
Citeste si
Alimente care păcălesc foamea
Lămâia te ajută să slăbeşti sănătos
Pericolele din carnea de pui – cât de gravă este injectarea cărnii cu apă?
Dieta de opt ore: Mananci ce vrei, dar la timp
Alimente şi obiceiuri care prelungesc durata de viaţă