x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Scapă de burtică după Sărbători

Scapă de burtică după Sărbători

de Oana Antonescu    |    13 Ian 2009   •   00:00

Mai mult ca sigur că nu v-aţi putut abţine de la bunătăţile pe care le-aţi pus pe masa de Crăciun şi Revelion şi, în consecinţă, nu mai aveţi abdomenul la fel de suplu ca înainte de Sărbători. Este momentul să scăpaţi de ţesutul adipos inestetic şi să reveniţi la forma iniţială.



Cum nimic nu este mai eficient decât fitnessul, specialistul în programe de nutriţie şi fitness Luiza Bucur, de la Studio Fitness, vă propune un program special de exerciţii, care tonifică şi conturează musculatura zonei abdominale. Exerciţiile au o dificultate medie şi constau în ridicări şi răsuciri ale trunchiului. Ele pot fi efectuate cu o minge uşoară.

Fiecare exerciţiu se repetă de 10-12 ori, în trei serii. Efectuaţi acest set de exerciţii de două-trei ori pe săptămână la fiecare antrenament de fitness. Dacă simţiţi că nu mai puteţi ridica trunchiul de la sol, nu forţaţi. Faceţi o pauză de câteva secunde între exerciţii.

Îi puteţi trimite specialistului nostru întrebările şi părerile dumneavoastră în legătură cu exerciţiile fizice prezentate pe site-ul www.luiza-bucur.ro sau pe adresa de e-mail: oana.antonescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: armonia trupului