x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet Subţiază coapsele cu Pilates!

Subţiază coapsele cu Pilates!

de Oana Antonescu    |    28 Iul 2009   •   00:00
Subţiază coapsele cu Pilates!

Coapse masive, fără fermitate şi celulită cât cuprinde. Dacă vă regăsiţi în această descriere, încercaţi antrenamentul Pilates pe această zonă şi veţi vedea cât de uşor se poate recontura silueta.

Efectuate cu regularitate, aceste exerciţii conferă un tonus excelent şi diminuează inesteticele depozite adipoase. Au avantajul că nu necesită echipamente speciale şi nici nu este nevoie să mergeţi la sală.

Trebuie doar să aveţi o saltea şi să efectuaţi antrenamentul lent, concentrându-vă asupra muşchilor pe care îi lucraţi şi respirând corect. Să nu uităm că metoda Pilates urmăreşte nu doar conturarea siluetei, ci şi un bun control al minţii asupra corpului.

Iar respiraţia joacă un rol foarte important în cadrul antrenamentelor Pilates. Realizată corect, ea conferă un tonus mental foarte bun. Efectuaţi de trei ori pe săptămână setul de exerciţii propuse de specialistul în programe de nutriţie şi fitness Luiza Bucur, de la Studio Fitness.


Îi puteţi trimite specialistului nostru întrebările şi părerile dumneavoastră în legătură cu exerciţiile fizice prezentate pe site-ul www.luiza-bucur.ro sau pe adresa de e-mail: oana.antonescu@jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: gimnastica pilates armonia trupului