x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Trup, minte, suflet SUPERALIMENTUL care tratează insomnia. Află secretul unui somn bun

SUPERALIMENTUL care tratează insomnia. Află secretul unui somn bun

16 Mai 2017   •   17:49
SUPERALIMENTUL care tratează insomnia. Află secretul unui somn bun

Secretul unui somn bun ar putea fi consumarea acestui fruct cu o oră înainte de culcare, deoarece îi ajută pe oameni să doarmă mai bine, spun oamenii de știință.

Numeroase studii au arătat că aceste fructe miraculoase conțin mulți compuși utili din punct de vedere medical, dintre care antioxidanții și serotonina pot fi benefici în tratamentul tulburărilor de somn.

Consumul lor zilnic poate îmbunătăți debutul somnului, durata și eficiența la adulții cu tulburări de somn raportate de sine.

Acest fruct este o prezență standard în salata de fructe. Încărcat cu vitamina C, are proprietăți antioxidante puternice, care ajută la creșterea funcției sistemului imunitar și îmbunătățesc protecția și reparația celulelor.

Studiile arată un posibil ajutor pentru sănătatea inimii și funcția respiratorie. Cercetările sugerează că este benefic pentru copiii cu probleme respiratorii.

Cu toate aceste beneficii, nu este deloc surprinzător faptul că găsește adesea un loc pe listele de..................

Citeste continuarea și află care este numele acestui fruct și cum sa il folosești cu beneficii majore pentru sănătate.

Consumul a două fructe de kiwi consumate cu circa o oră înainte de a merge la culcare acţionează asupra organismului ca un somnifer. Fructul exotic accelerează senzaţia de somn, iar oamenii de știință încă nu au găsit motivul acțiunii sale.

Citeste si Cel mai EFICIENT remediu pentru insomnie. Rezultatele sunt uimitoare

×
Subiecte în articol: insomnie