x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Jon Bon Jovi îşi lansează propriul brand de vinuri

Jon Bon Jovi îşi lansează propriul brand de vinuri

20 Feb 2018   •   12:16
Jon Bon Jovi îşi lansează propriul brand de vinuri

Rockerul american Jon Bon Jovi şi unul dintre fiii lui, Jesse Bongiovi, s-au asociat cu viticultorul francez Gerard Betrand pentru a lansa în primăvara acestui an un brand propriu de vinuri rose, informează contactmusic.com. 

Artistul american, solistul trupei Bon Jovi, este un mare admirator al vinului rose - o băutură căreia Jon Bon Jovi îi spune "suc roz" - iar noul sortiment creat de rockerul american se va numi Diving Into Hampton Water. 

"Crearea acestui vin în colaborare cu Gerard a fost un proces la fel de creativ cum sunt colaborările cu un textier. Gerard îşi foloseşte talentele şi cunoştinţele la fel ca un muzician talentat. Iar colaborarea cu fiul meu a fost o experienţă uimitoare", a declarat Jon Bon Jovi. 

La rândul lui, Jesse Bongiovi a făcut următoarea dezvăluire: "Am încercat sortimente de rose din toată lumea. Dar atunci când l-am vizitat pe Gerard, ne-am dat seama că în Franţa există o întreagă regiune de coastă care aduce la viaţă unele dintre cele mai bine păstrate secrete de pe Pământ". 

Ideea lansării acestui brand i-a venit muzicianului de 55 de ani în timp ce petrecea o vacanţă cu familia lui în regiunea Hamptons şi a savurat un pahar de vin, căruia fiul său de 23 de an, Jesse, i-a spus "Hampton Water" ("Apă de Hampton").

După ce a călătorit în sudul Franţei şi a gustat mai multe tipuri de rose, rockerul american, care are cu soţia lui Dorothea patru copii - Jesse, în vârstă de 23 de ani, Stephanie, în vârstă de 24 de ani, Jacob, în vârstă de 15 ani, şi Romeo, în vârstă de 13 ani - a descoperit că el şi Gerard Betrand au mai multe pasiuni comune. 

"Ne-am împrietenit imediat. Am descoperit că împărtăşim aceeaşi iubire faţă de familie, mâncare, prieteni şi, desigur, vinurile bune şi muzica bună", a dezvăluit Jon Bon Jovi. 

Sortimentul de vin rose Diving Into Hampton Water va fi lansat în magazine în primăvara acestui an. 

Solistul trupei Bon Jovi se alătură astfel unei liste tot mai mari de celebrităţi care şi-au lansat în ultimii ani propriile sortimente de vinuri. Pe această listă se află actriţele Drew Barrymore şi Kate Hudson şi cântăreţii Fergie, Sting şi John Legend. 

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au aventurat şi ei în industria producătoare de vinuri înainte de despărţirea lor din toamna anului 2016.AGERPRES

×
Subiecte în articol: jon bon jovi brand de vinuri