x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 15 martie 2016. Asteapta-te ca tot ceea ce astazi vei spune/povesti cuiva, sa fie scos din context

Horoscop zilnic, 15 martie 2016. Asteapta-te ca tot ceea ce astazi vei spune/povesti cuiva, sa fie scos din context

14 Mar 2016   •   20:25
Horoscop zilnic, 15 martie 2016. Asteapta-te ca tot ceea ce astazi vei spune/povesti cuiva, sa fie scos din context

Berbec

Desi nu ridici vocea, desi nu te rastesti la nimeni, cei cu care vorbesti ar putea avea impresia ca ii certi; toate se datoreaza entuziasmului si energiei pe care le ai, amplificate fiind acestea, astazi. Poate ca nu ar strica daca ti-ai arata, din cand in cand, latura sensibila a personalitatii.

Taur

Incapatanarea nu a folosit nimanui, niciodata. Cu atat mai putin iti va fi tie, astazi, de folos. Ai la dispozitie toate “tertipurile” de natura psihologica pentru a rezolva situatiile care intervin in viata ta, tot ceea ce ai de facut este sa fii blajin si sa renunti la a mai crede ca imposibilul exista.

Gemeni

Aminteste-ti sa mai ai grija si de tine si de ceea ce intimitatea ta presupune, nu doar de imaginea celorlalti si de ceea ce acestia pretuiesc. Desi neplacut, nu este o zi dintre cele in care poti spune lucrurilor pe nume fara a fi aspru judecat pentru parerile tale. Nu impartasi altora ceea ce tie ti s-a incredintat ca fiind secret.

Rac

Se stie ca ceea ce tie iti este incredintat, la tine ramane. De aceea oamenii te cauta atunci cand simt nevoia sa discute cu cineva de incredere. Probabil ca astazi vei fi asaltat de acestia, insa indicat este ca, daca acest lucru se intampla, sa pastrezi discretia in ceea ce priveste sentimentele tale. Nu este un moment bun pentru a le impartasi oricui.

Leu

Ai mult de lucru, insa pentru a-i ajuta pe ceilalti, nicidecum pentru a-ti rezolva propriile indatoriri. Si timpul trece atat de repede… Insa, indiferent de modul in care percepi evenimentele, important este sa faci primul pas, incepand sa actionezi de indata ce realizezi ca ai avut o idee demna de pus in aplicare.

Fecioara

O zi despre care se poate spune ca aduce in viata ta evenimente care te vor face sa cauti solutii viabile mai mult decat este cazul. Salvarea acestei lumi nu depinde de tine… In acelasi timp, nu ii invinovati pe ceilalti pentru ceea ce tie ti se intampla; esti maestrul propiilor ceremonii…

Balanta

Asteapta-te ca tot ceea ce astazi vei spune/povesti cuiva, sa fie scos din context. Probabil ca si inflorit, atunci cand cineva iti reproduce discursul… Fii zgarcit cu vorbele si alege o alta zi pentru a le nara acestora evenimentele cate ceva despre evenimentele care ti-au marcat aceasta perioada a vietii.

Scorpion

Nici nu mai conteaza trecutul – cel putin nu atat de mult pe cat ai tu impresia, acum. Ca atare, economiseste-ti energia si restul resurselor, alegand sa nu iti mai imginezi “ce s-ar fi intamplat, daca”… Esti singurul care isi creaza limite si care isi pune bete in roate, alegand sa nu priveasca inainte.

Sagetator

Mai bine te relaxezi si lasi totul in seama Celui Vechi de Zile. Este de preferat sa faci asa ceva in loc sa te dai peste cap pentru a rezolva totul, de unul singur, in conditiile in care nu ai la indemana toate resursele necesare. In acelasi timp, aminteste-ti ca cine are ochi de vazut sa vada, vede, nefiind nici locul, nici momentul pentru a-ti demonstra superioritatea.

Capricorn

Asteapta-te sa vezi multa deziluzie in jurul tau; oameni care-si pierd credinta, care uita ca totul este trecator si care renunta cu mare usurinta la tot ceea ce pana acum au cladit sau la planurile de viitor pe care le au. Pentru a-ti pastra coerenta traseului si pentru a arata lumii ce anume esti in stare sa faci, bine ar fi sa nu iti pierzi din vedere destinatia.

Varsator

Probabil ca a inceput sa te deranjeze monotonia existenta in cuplu. S-ar putea sa fii deranjat de atentia pe care ceilalti o cer de la tine. Pe de alta parte, in cazul in care abia acum ai parte de un adevarat parteneriat, implicandu-te intr-o relatie care se anunta a fi serioasa, nu te grabi sa crezi ca ai pornit cu stangul; lucrurile se vor schimba in bine, in curand.

Pesti

Pe cat posibil, evita sa vorbesti mai mult decat este cazul. S-ar putea ca cei cu care interactionezi sa spuna verzi si uscate sau sa nu inteleaga nimic din ceea ce tu le explicit. O zi in care bine ar fi sa nu semnezi contracte si nici sa inchei vreo intelegere, in special cu persoanele de sex feminin.

 

Alina Carciumarescu

horoscop oferit de astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop