x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 7 august 2017. Apar schimbări la care nu te așteptai și ești confuz

Horoscop zilnic, 7 august 2017. Apar schimbări la care nu te așteptai și ești confuz

06 Aug 2017   •   19:55
Horoscop zilnic, 7 august 2017. Apar schimbări la care nu te așteptai și ești confuz
Sursa foto: Viacheslav Sevastyanov/Getty Images/Hemera

Berbec

Este momentul să pui capăt unei relații sau unei situații păguboase și să descoperi noi surse de venit. Ai șanse să închei o afacere profitabilă.

 

Taur

Termină la timp tot ce ai de făcut la serviciu, numai așa vei putea obține câteva zile libere să te ocupi de treburi care țin de casă și familie.

 

Gemeni                                                                                        

Situația financiară continuă să fie modestă, dacă nu iei măsuri să îndrepți lucrurile. Fiți atenți la cheltuielile neprăvăzute.

 

Rac

Astrele prevăd zile senine și te poți bucura de o perioadă mai  liberă, dacă nu ai obligații urgente la serviciu. Folosește din plin zilele norocose.

 

Leu

Ai mare noroc în această perioadă, mai ales din punct de vedere profesional. Ai șanse mari să te faci remarcat la serviciu și să obții avantaje.

 

 

Fecioară

Sunt șanse mari să te îndrăgostești de o persoană deosebită. O scurtă vacanță în doi va fi o alegere înțeleaptă. Profită de acestă ocazie favorabilă.

 

Balanţă

Locuința ta are nevoie de îmbunătățiri. Fie că faci o schimbare sau doar pui în ordine lucrurile, vei reuși să transformi spațiul în care locuiești după placul tău.

 

Scorpion

Toate situațiile dificile cu care te confrunți au câteva portițe de de ieșire. Ferește-te să semnezi acte importante și fii atent la detalii.

 

 

Săgetător

Din păcate salariul rămâne același, iar bugetul familiei tale pare să scadă. Vei avea cheltuieli mari și te vei simți împovărat de griji.

 

Capricorn

Poate vei reuși să  închei o afacere profitabilă sau să vinzi la timp ceva care produce pierderi de ceva vreme. Șansa e de partea ta.

 

Vărsător

Apar schimbări la care nu te așteptai și ești confuz. Știi că nu te poți baza pe prieteni, dar poți face alegeri în avantajul tău.

 

Peşti

Cu toate problemele pe care le ai, tot vei găsi timp să te distrezi. E posibil să mergi la o petrecere unde vei fi înconjurat de prieteni.

 

×
Subiecte în articol: horoscop