x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Elevii români pot descărca gratuit pe smartphone şi tabletă programa şcolară!

Elevii români pot descărca gratuit pe smartphone şi tabletă programa şcolară!

de Alexandru Radescu    |    23 Oct 2013   •   14:47
Elevii români pot descărca gratuit pe smartphone şi tabletă programa şcolară!

Elevii din peste 130 de licee din ţară pot descărca gratuit, direct pe telefonul mobil, 100 de titluri din programa şcolară, graţie proiectului Biblioteca Digitală, dezvoltat de Vodafone şi BookLand.

Titlurile căutate se descarcă pe smartphone/tabletă, prin scanarea codui QR, de pe Biblioteca Digitală. Descărcarea oricărui fişier este gratuită, indiferent de reţeaua de telefonie mobilă a utilizatorilor.

Proiectul oferă, în prezent, acces la 100 titluri de carte, împărţite în categoriile: Beletristică, Dezvoltare personală, Istorie şi Mitologie, Limbi străine, Ştiinţă, Teatru, Poezie şi Arta. Titlurile sunt din programa şcolară, dar nu numai, şi provin de la 55 de edituri româneşti.

Biblioteca Digitala Vodafone este disponibilă deja în licee din Bucureşti, Sibiu, Buzău, Ploieşti, Focşani şi Arad si până la sfârşitul anului va fi prezentă în 300 de licee din ţară. Astfel, proiectul va fi extins şi in liceele din Alba Iulia, Bacău, Brăila, Brasov, Cluj Napoca, Constanţa, Iaşi, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Timişoara şi Vaslui.

Lista completă a cărţilor şi autorilor din Biblioteca Digitală, pe www.scoala.bibliotecapemobil.ro.





×