x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fostul jurnalist Razvan Voican a MURIT. Avea doar 39 de ani

Fostul jurnalist Razvan Voican a MURIT. Avea doar 39 de ani

18 Noi 2016   •   14:04
Fostul jurnalist Razvan Voican a MURIT. Avea doar 39 de ani

S-a stins fostul redactor-șef adjunct de la Ziarul Financiar, Răzvan Voican. În ultimul an, el fusese consultant pe comunicare al presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiară, Mișu Negrițoiu, anunta paginademedia.ro

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de ASF. „O “penita” redutabila si un om minunat, cu un destin intrerupt prea devreme – anul viitor urma sa implineasca 40 de ani. Gandurile noastre sunt alaturi de familia lui Razvan”, au arătat aceștia într-un mesaj.

 

Răzvan Voican a fost redactor-șef adjunct la Ziarul Financiar între 2005 și 2014. Din aprilie 2015 el a devenit consultant pe comunicare al președintelui ASF. 

Mesajul ASF, în continuare:

Autoritatea de Supraveghere Financiara anunta cu profund regret ca Razvan Voican, consilier de comunicare al Presedintelui ASF, a incetat azi-noapte din viata, in urma unei afectiuni intervenite subit si care a avansat fulgerator.

Razvan s-a alaturat echipei ASF in primavara anului 2015, dupa o cariera de 14 ani ca jurnalist la Ziarul Financiar. O “penita” redutabila si un om minunat, cu un destin intrerupt prea devreme – anul viitor urma sa implineasca 40 de ani. Gandurile noastre sunt alaturi de familia lui Razvan.

 Dumnezeu sa il odihneasca!

 

Răzvan Voican era consilierul pe probleme de comunicare al Președintelui Autorității, Mișu Negrițoiu.

Răzvan Voican avea o experiență de 14 ani în presa economică, timp în care a lucrat la Ziarul Financiar. În ultimul an, a contribuit la demararea proiectului privind înființarea Asociației Române a Exportatorilor,  organizație în care a ocupat postul de director executiv.

 

×