x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Raed Arafat, implicat într-un accident rutier pe bulevardul Magheru

Raed Arafat, implicat într-un accident rutier pe bulevardul Magheru

05 Mai 2016   •   21:13
Raed Arafat, implicat într-un accident rutier pe bulevardul Magheru

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a fost implicat joi seara într-un accident rutier "uşor" care a avut loc pe strada Dem I. Dobrescu, eveniment în urma căruia nicio persoană nu a fost rănită.

"A fost un accident uşor, o tamponare cu un autobuz care a ieşit brusc din staţie şi a luat-o la stânga pe banda a doua. Accidentul a avut loc pe strada Dem. I. Dobrescu lângă minister. La mine nu este decât aripa un pic afectată şi atât. Eu eram la volan, am făcut constatarea la poliţie. Alcool testul este negativ", a declarat, pentru AGERPRES, Raed Arafat.

El a precizat că în urma constatării făcute la Poliţia Capitalei s-a stabilit că nu este vinovat de producerea accidentului.

"Din fericire nu a păţit nimeni nimic, am fost cu conducătorul autobuzului la constatare la biroul de Constatări la Poliţia Capitalei şi s-a stabilit că nu eram de vină! Conducătorul autobuzului cât şi eu am fost testaţi cu acool-testul rezultatul, fiind negativ la amândoi", a afirmat secretarul de stat pe pagina sa de facebook.

Sursa: AGERPRES

 

×