Ingrediente:
2 avocado (este foarte important să alegeţi fructele bine), 1 lingură de ceapă tocată mărunt, 1 roşie mare, 1 ardei iute sau chili pudră, câteva fire de pătrunjel şi coriandru, suc de lămâie, sare.
Mod de preparare:
Avocado se decojesc, se scot sâmburii şi pulpa se pisează cu furculiţa. Stropiţi pulpa cu suc de lămâie pentru a nu oxida. Adăugaţi ceapa tocată, ardeiul tocat, roşia tăiată cubuleţe şi verdeţurile tocate mărunt. Adăugaţi sare după gust. Se serveşte cu chipsuri. (e-retete.ro)
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Salată de vinete libaneză
REŢETA ZILEI: Ardei umpluţi cu porumb, fasole neagră şi nuci
REŢETA ZILEI: Tartă cu brânză, portocale şi migdale
REŢETA ZILEI: Chiftele din cartofi dulci, morcovi şi feta
REŢETA ZILEI: Mini Pavlova cu sos de caramel şi ciocolată (bezelele franţuzeşti)
REŢETA ZILEI : Negresă cu ciocolată, piper roz şi sos de afine şi scorţişoară