Ingrediente:
400 g muşchi de vită, 300 g ciuperci, 200 ml smântână pentru gătit, 50 g gorgonzolla, 25 g unt, sare de mare, piper, nucşoară
Mod de preparare:
Se taie muşchiul felii groase şi după ce ajunge la temperatura camerei, se condimentează cu sare de mare şi piper râşnit proaspăt. Se aşează carnea pe grătarul încins foarte bine şi se găteşte bine pe ambele părţi. Se pune untul într-o cratiţă mică, se adaugă ciupercile scurse bine şi când s-au rumenit uşor, se pune smântâna pentru gătit şi gorgonzolla fărâmiţată. După ce capătă consistenţa unui sos, se adaugă sare şi nucşoară după gust. Se taie muşchiuleţul în felii subţiri şi se serveşte cu sosul de ciuperci.
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Ruladă de pui cu ciuperci
REȚETA ZILEI: Coaste de porc marinate la grătar