x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Bogdan Naumovici, desemnat publicitarul deceniului, este invitat miercuri, la Antena 1, la “Happy show”

Bogdan Naumovici, desemnat publicitarul deceniului, este invitat miercuri, la Antena 1, la “Happy show”

13 Mai 2014   •   10:55
Bogdan Naumovici, desemnat publicitarul deceniului, este invitat miercuri, la Antena 1, la “Happy show”

Creatorul şi interpretul celei mai cunoscute reclame din spaţiul publicitar românesc, Bogdan Naumovici, va încerca, miercuri, de la ora 20.30, să fie unul dintre “agenţii” Serviciului Român de Comedie. “ ” e una dintre puţinele emisiuni de televiziune în care poți să fii tu însuți. Așa că rolul meu în show a respectat , am fost eu însumi, cu toate fațetele personajului Bogdan Naumovici: publicitar, motociclist şi, mai nou, co-producător al showului de entertainment live "Improvshow cu Mihai Bobonete", care reunește echipa națională de improvizație din două în două săptămâni, în cea mai mare sală de la Grand Cinema”. Cu concursul lui Toni Grecu si al agenților Serviciului Român de Comedie am adus câteva mostre de improvizație în< Happy Show>, care sunt convins că vă vor distra, mai ales că unii dintre agenți sunt titulari în naționala de improvizație: Cătălin Neamţu, Costel Bojog, Cosmin Natanticu sau Claudiu Maier. În premieră, veți vedea și surpriza pe care băieții mi-au făcut-o, provocându-mă la primul meu exercițiu de improvizație, chiar în emisiune. Sper ca m-am descurcat“, spune Bogdan.

Parafrazând titlul emisiunii. “Happy show”, publicitarul mărturiseşte că “eu am norocul să fiu ușor de , așa că ultima oară când am fost fericit a fost chiar la filmările . Am râs cum râd doar în sală, live, la Improvshow!”, încheie el.

Cum s-a descurat Bogdan Naumovici în primul lui rol de improvizaţie, telespectatorii vor afla miecuri, de la ora 20.30, la “Happy show”, de la Antena 1.

×