x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos 10 KG în 5 ZILE! Dieta fabuloasă care le-a înnebunit pe japoneze te poate ajuta să SLĂBEȘTI MIRACULOS!

10 KG în 5 ZILE! Dieta fabuloasă care le-a înnebunit pe japoneze te poate ajuta să SLĂBEȘTI MIRACULOS!

20 Apr 2018   •   17:17
10 KG în 5 ZILE! Dieta fabuloasă care le-a înnebunit pe japoneze te poate ajuta să SLĂBEȘTI MIRACULOS!

Japonezii sunt de multă vreme fanii acestei diete sanatoase care le asigură - pe lângă beneficiile menționate mai sus - și cantitatea zilnică necesară de vitamina C, magneziu, potasiu, calciu, sodiu, fier, zinc, cupru și mangan. O adevărată... mină de metale e această băutură, la care ai acces cu o... sorbitură.

Poți slăbi chiar și 2 kilograme pe zi, cu această dietă simplă - de care însă nu este bine să abuzezi! 5 zile sunt suficiente pentru a-ți atinge scopurile și a pleca în vacanță fără grija că nu vei arăta bine pe plajă. După cele 5 zile de dietă strictă, simpla introducere în meniu a acestei băuturi miraculoase te va ajuta să-ți păstrezi silueta și să-ți prelungești viața. 

Înainte de a afla care este numele plantei care, transformată într-un lichid miraculos, poate deveni aliatul sănătății tale, să mai aflăm câteva dintre efectele benefice pe care le are asupra organismului: scade nivelul colesterolului, combate constipaţia, detoxifică organismul, combate depresia, calmează pielea iritată, întăreşte sistemul imunitar, este benefică în afecţiunile renale şi, nu în ultimul rând, combate apariţia cancerului datorită antioxidanţilor pe care îi conţine. Un alt beneficiu este că diminuează durerile de cap şi elimină insomnia. Recent s-a constatat și că  duce la scăderea nivelului glicemiei. În plus, accelerează metabolismul, reduce absorbţia grăsimilor în organism, stimulează digestia şi are un puternic efect anti-aging.

Acum, că v-am stârnit interesul, să aflăm și despre ce fel de ceai este vorba și care este meniul pe care trebuie să-l urmezi cu strictețe timp de 5 zile:

...........

Citește mai departe AICI despre ceaiul miraculos din dieta japonezelor

×
Subiecte în articol: dieta Dieta cu ceai roşu