x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri ECOmedie LA EUFORIA TV!

ECOmedie LA EUFORIA TV!

29 Iul 2011   •   11:33
ECOmedie LA EUFORIA TV!

E vacanta! E distractie si voie buna! Din 30 iulie comedia vine la Euforia TV! Doua sitcom-uri vor aduce buna dispozite in casa ta in vara aceasta. Euforia TV ti-a pastrat o ora de zambete in fiecare weekend. E la moda sa te imbraci ECO. E gratis sa te distrezi ECO. La Euforia ECOmedie in fiecare week-end. “Hot in Cleveland' si “Aventurile Christinei' in fiecare sambata si duminica de la ora 22.00. Euforia TV da drumul la umor. Radeti cu pofta din 30 iulie!

“HOT IN CLEVELAND'(S-D, 22:00). Trei femei aflate la “a doua tinerete', veterane ale vietii agitate din L.A. pleaca intr-o calatorie cu avionul spre Paris. Totul pare sa decurga perfect pana ce avionul aterizeaza fortat in Cleveland, Ohio. La inceput nu le place orasul, dar vazand ca sunt in centrul atentiei barbatilor autohtoni si ca incep sa se distreze, doamnele se hotarasc sa ramana acolo….In Cleveland incep aventurile, distractia si incurcaturile amoroase.

“AVENTURILE CHRISTINEI' (S-D, 22:30) este un serial american de comedie cu Julia Louis Dreyfus (“Seinfeld') in rolul principal. Christine este divortata de Richard, dar acesta este in continuare prietenul ei cel mai bun. Numai ca… Richard are proasta inspiratie de a-si gasi o iubita genul "miss Popularitate" pe care sa o cheme tot Christine. Aparitia noii Christine schimba total situatia in vietile tuturor… Serialul a primit mai multe nominalizari Emmy si Golden Globe la categoria “rol principal intr-un serial de comedie' sau “cea mai buna actrita intr-un serial tv “.

×
Subiecte în articol: mass media