x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Jurnalul Naţional, expus la Ara Pacis, de la Roma

Jurnalul Naţional, expus la Ara Pacis, de la Roma

de Tatiana Covor    |    10 Oct 2012   •   15:23
Jurnalul Naţional, expus la Ara Pacis, de la Roma

Asociaţia Corespondenţilor Străini de la Roma, Italia, a împlinit 100 de ani. Cu această ocazie, cei circa 500 de jurnalişti din 50 de ţări acreditaţi în Capitala Italiei, printre care şi ziarişti români, au organizat o expoziţie intitulată "Italia văzută din lume”. Pentru această ocazie, Primăria oraşului Roma a pus la dispoziţie Ara Pacis, altarul construit de către Augustus în anul 9 î.C, singurul monument al Antichităţii dedicat păcii, şi un unui război sau unei cuceriri.

Fotografiile de presă, articolele şi curiozităţile din ziarele lumii, care au descris Italia de-a lungul unui secol, au stârnit multă curiozitate şi au atrás nici mai mult, nici mai puţin de 10.000 de vizitatori în cele 20 de zile, cât a durat evenimentul.
Cotidianul Jurnalul Naţional a fost prezent la expoziţia de la Roma cu o primă pagină, precum şi cu un articol despre insulele minore ale Siciliei, dintr-o serie de articole dedicate acestora, care au fost găzduite de ediţia de weekend a Jurnalului Naţional, Jurnalul de Duminică.



×
Subiecte în articol: expozitie jurnalul national roma