x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Luana Ibacka: "Cel mai mult mă iubesc pe mine"

Luana Ibacka: "Cel mai mult mă iubesc pe mine"

de Anca Nicoleanu    |    16 Aug 2012   •   19:16
Luana Ibacka: "Cel mai mult mă iubesc pe mine"
● Jurnalul National: Erai un fotograf cunoscut, pe vremea cand raspundeai la numele Luana Mitran. Mai iubesti fotografia?
● Luana Ibacka: Fotografia e minunata si azi in viata mea... fac poze uluitoare cu o "savoniera" de aparat si am satisfactia provocarii vietii, de a opri in loc orice clipa sau persoana care imi place... Fotografiez totul... chiar si facturile mari pe care le rup, ca sa stiu cat valoreaza munca mea (rade).

● Dintre toate emisiunile prezentate de tine la Prima, care ti-a dat cea mai mare bataie de cap?
● Ador diversitatea si cred ca tocmai d-aia am parte de ea. Am intrat in zona de reality-show cu o emisiune despre divorturi, cand tocmai divortasem, apoi mi-am dorit o casa la tara si a venit "Fermier. Caut nevasta!", ulterior am inceput sa evoluez spiritual si iata-ma vorbind despre cunoastere, visare si iubire. Bataie de cap nu am avut, doar multe experiente provocatoare si concluzii de viata extraordinare. Stiu, dupa cat de multe visez, ca numele viitorului ma contine si pe mine din ce in ce mai tare.

● Care au fost cele mai interesante lucruri pe care le-ai aflat la "Cunoaste, Viseaza, Iubeste", emisiunea a carei gazda esti?
● Am avut o serie de reportaje ce dezvaluiau secretele unor profesii, precum barmani, bucatari, profesori, psihologi, dansatoare. Apoi am avut un proiect mare cu dezvoltarea unor orase de pe Dunare ­ unde am capatat notiuni comparative, atat pentru mediul de afaceri roman-olandez, cat si despre cultura si turismul autohton. Am invatat de la cei mai buni din diverse domenii. Pot deosebi din ce in ce mai bine un escroc de un personaj autentic, din orice domeniu. Acum lucrez la un proiect de 10 episoade despre o casa cu constiinta si cu noi valori bio-arhitecturale. In viitor voi calatori.

● Apropo de "Cunoaste, Viseaza, Iubeste!"... Ce domeniu ti-ar placea sa aprofundezi, ce vis ti-a ramas pe lista de asteptare, pe cine iubesti cel mai mult in viata asta?
● Oau, ce intrebari frumoase! Aprofundez gandirea pozitiva. Cel mai mult ma iubesc pe mine si visul meu e sa fiu fericita. Sa nu mai sufar, sa nu mai fiu dependenta de cineva sau ceva si, fiind asa, sa atrag un barbat extarordinar, alaturi de care sa fiu implinita. Am lasat in plan secundar de cativa ani dorinta de a avea un partener alaturi. Dar l-am scos din lista de asteptare si l-am impulsionat spre "prioritar".

● Inoke (n.n. ­ fiica Luanei si a lui Cabral) e o fetita isteata, aflata la varsta intrebarilor... Cu ce intrebare te-a "incuiat"?
● Cand aude prea multe recomandari, Ino are o intrebare retorica foarte simpla si simpatica: "Ei, si ce daca??". Atunci cand spune asta, nu-mi ramane decat sa tac. Eu ii explic pe larg, jumatate de ora un lucru important si ea invarte doi ochi caprui imensi, si spune... "Ei, si ce??"

● Ce ai in vedere pentru noul sezon de la Prima?
● Sezonul e continuu. Nu ma opresc de 10 ani. Petrec deseori clipe asa frumoase lucrand, incat mi se pare ca o viata, ca o vacanta.

● Ce proiecte ai pentru viitorul apropiat?
● Proiecte mari. Schimb si transform multe convingeri vechi, din portofoliul personal, si din jurul meu, asa ca sigur cei care ma observa vor sti de marile mele proiecte. Inclusiv voi, pentru ca e jurnalul la care am lucrat din prima lui zi de existenta, tinand primele pagini cu fete frumoase din Romania.

×