x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Phineas şi Ferb: Aventuri animate în a 2-a dimensiune

Phineas şi Ferb: Aventuri animate în a 2-a dimensiune

de Sebastian S. Eduard    |    03 Noi 2011   •   21:00
Phineas şi Ferb: Aventuri animate în a 2-a dimensiune

Serialul de desene animate 'Phineas si Ferb' a devenit un adevarat fenomen, incat americanii s-au gandit sa faca si un lung-metraj. De ce nu?

Mult-asteptatul film original de la Disney Channel bazat pe serialul animat de comedie nominalizat la Premiile BAFTA si castigator al Premiului Emmy, 'Phineas si Ferb', va fi lansat pe micile ecrane din Romania dupa marele succes de rating inregistrat in SUA. De la lansarea pe Disney Channel U.S. in data de 5 august, 'Phineas si Ferb: In a 2-a dimensiune' a inregistrat un succes enorm, devenind filmul de televiziune prin cablu nr. 1 al anului 2011, cu o audienta de 7,6 milioane de spectatori si s-a si­tuat pe prima pozitie in randul programelor prin cablu din ultimii 3 ani in randul copiilor intre 6 si 11 ani si adolescentilor intre 9 si 14 ani. Filmul este si programul cu cea mai mare audienta inregistrata pe timpul verii in zilele de vineri conform numarului total de spectatori in SUA in randul adultilor cu varste intre 18 si 49 de ani.

Plina de cantece excelente, umor pe mai multe niveluri si teme legate de familie, prieteni si libertatea conferita de vara, aceasta aventura incarcata de actiune va avea premiera pe Disney Channel Romania sambata 5 noiembrie, la ora 9:30 a.m.
Povestea acestei aventuri incepe intr-o dupa-amiaza de vara in Danville, cu fratii vitregi Phineas si Ferb care pornesc in cea mai mare calatorie a lor de pana acum – intr-o alta dimensiune! Cand baietii descopera ca Perry, ornitorincul lor iubit, este de fapt un agent secret care se lupta in fiecare zi cu fortele raului, acestia i se alatura in aventura vietii lor care ii arunca in Orasul Paralel Danville, o dimensiune ciudat de familiara care seamana cu orasul lor natal, dar unde un Dr. Doofenshmirtz cu adevarat diabolic a reusit sa cucereasca universul sumbru, interzicand orice lucru ce tine de vara.

VIP-uri
In serial au 'jucat', epi­so­dic, vocile mai multor artisti de renume de la Hollywood. Ben Stiller a avut o aparitie speciala intr-un episod in care interpreta un personaj diabolic, Michael J. Fox a fost un varcolac, Anna Paquin a interpretat o fata ob­sedata de vampiri. Printre VIP-uri le mai putem enume­ra si pe Ray Liotta, Christi­an Slater, Joa­an Cusack sau Jane Lynch. Ce­le­brul ma­es­tru bucatar Ja­mie Oliver a avut o aparitie speciala, ca el insusi, in epi­so­dul 'Meatloaf Surprise', un­de este in juriul concursului local de chif­­­tele. Mai mult, Michael Douglas si fiul sau vor avea roluri speciale intr-un episod viitor.

×
Subiecte în articol: mass media