x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri „Plasa de stele” revine la Antena 1

„Plasa de stele” revine la Antena 1

05 Mar 2012   •   21:00
„Plasa de stele” revine la Antena 1

Campionul divertismentului, Dan Negru, da in seara aceasta startul unui nou sezon de farse la Antena 1, ora 20:00. Sezon dupa sezon, a planuit cu atentie farse care mai de care mai spectaculoase pentru vedete autohtone si promite ca nici de aceasta data sa nu se lase mai prejos. Vedetele care i-au cazut in plasa cer insa razbunarea si este foarte posibil ca victima acestui sezon sa fie insusi Dan Negru.

De parere ca este cazul ca vedetele sa-l prinda pe Negru intr-o capcana sunt si fanii de pe Facebook. Antena 1 a realizat un sondaj pe pa­gina oficiala a emisiunii: www.facebook.com/plasadestele si se pare ca cei mai multi respondenti cred ca Dan Negru nu va mai scapa in acest sezon.

Prezentatorul de la Antena 1 nu se lasa insa intimidat si a reusit deja sa mai pacaleasca doua vedete. Marti, 6 martie, cei care vor pica in plasa lui Negru sunt Pepe si Rita Muresan.

Sezonul acesta va debuta cu farse iesite din comun, filmate in afara Bucurestiului. De asemenea, este prima data cand echipa de la 'Plasa de stele' a pus la cale o farsa cu 'punct de fierbere'.

Detaliile farsei pe care cei de la Antena 1 i-au pregatit-o Ritei Mu­resan au fost construite gradual, si atat de bine puse la punct, incat echipa nu s-a oprit decat atunci cand victima a cedat.

Nici ceea ce Dan Negru i-a pregatit lui Pepe nu este mai putin mai spectaculos. Artistul a trecut prin niste emotii de zile mari, si cu siguranta nu il va uita prea curand pe Dan Negru pentru ceea ce i-a facut.

×
Subiecte în articol: mass media