x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Românii au urmărit discursul regelui la Antena 3

Românii au urmărit discursul regelui la Antena 3

26 Oct 2011   •   12:07
Românii au urmărit discursul regelui la Antena 3

Programul special oferit de Antena 3 cu prilejul aniversarii Majestatii Sale Regele Mihai a fost foarte apreciat de publicul telespectator, conform GFK Romania. Audientele inregistrate in randul publicului din mediul urban in varsta de peste 18 ani indica Antena 3 ca principala sursa de informare in momentul cheie al zilei. Astfel, in intervalul orar 10:00 – 14:30, cand a transmis discursul Regelui din Parlamentul Romaniei si a comentat apoi pe marginea acestuia, Antena 3 a fost cel mai urmarit post de televiziune din tara. Cu o medie de 18.4% cota de piata, singurul canal de stiri din Romania afiliat la CNN International a fost urmat in clasament de Pro TV si Realitatea TV, care au acoperit de asemenea evenimentul.

Minutul de aur a fost atins la ora 10:45, cand Antena 3 era urmarita de 482.000 de telespectatori si inregistra o cota de piata impresionanta pentru un canal de nisa, de 30.8%. In acelasi interval orar, 10-14:30, Antena 3 a fost lider de piata si pe targetul national, cu o medie de 13% market share.

Seara, Antena 3 a difuzat in exclusivitate spectacolul de gala de la Sala Mare a Operei Nationale si s-a numarat printre televiziunile preferate ale romanilor. Astfel, Antena 3 s-a clasat in cel mai disputat interval orar (19-24) pe locul 3 in topul posturilor TV, cu o medie de 10.4% cota de piata.

Performantele de audienta inregistrate reconfirma Antena 3 ca principala sursa de informare a romanilor la evenimentele importante.

Antena 3 este singura televiziune de stiri din Romania afiliata la CNN International.

×
Subiecte în articol: mass media