x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Marin Moraru

Astăzi e ziua ta, Marin Moraru

de Ramona Vintila    |    31 Ian 2014   •   00:54
Astăzi e ziua ta, Marin Moraru
Sursa foto: Dragos Savu/Intact Images

77 de ani împliniţi astăzi, din care 54 pe scenă, roluri memorabile, un premiu Gopo pentru întreaga carieră. Este Marin Moraru, unul dintre cei mai iubiţi actori români. La mulţi ani, maestre!

Nu mă simt deloc vinovat de ce mi s-a întâmplat
“Nu m-am născut sub palmieri, m-am născut sub nuc, asta e viaţa mea, aici s-a întâmplat”
“Nu fac prea bine, tot ce se întâmplă în jurul nostru nu e de bun augur. E trist, e dezolant... Cam asta e viaţa mea şi a dumneavoastră”, îşi începe sărbătoritul nostru “confesiunea”.
Anul acesta nu împlineşte o vârstă rotundă, astfel că “nu voi petrece astăzi, nu este o cifră rotundă, aşa că nu fac nici o sărbătorire”.
Pentru cei care citesc aceste rânduri... “Nu cred că cititorii acestor rânduri ar trebui să ştie ceva despre mine. Viaţa mea personală nu are nici o legătură cu informaţiile care trebuie să ajungă la dumnealor.”
Să fii actor în România zilelor noastre? “Nu înseamnă nimic. Nu m-am născut sub palmieri, m-am născut sub nuc, asta e viaţa mea, aici s-a întâmplat, aici a fost şi gata.”
În continuare, maestrul mărturiseşte că privirea pe care o aruncă în urma celor 77 de ani e de bine, “nu mă simt deloc vinovat de ce mi s-a întâmplat, am făcut tot ce-am putut ca să-mi fie bine şi să fie bine în lumea asta în care trăiesc, iar acum, la vârsta mea, nu-mi doresc pentru mine decât sănătate”.

×
Subiecte în articol: marin moraru