x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Scrie şi tu la “Cetăţeanul”!

Scrie şi tu la “Cetăţeanul”!

de Jurnalul National    |    10 Ian 2008   •   00:00

Mihai, cetăţean român, a fost ope­rat de apendicită, deşi suferea de piatră la rinichi. Suntem siguri că şi tu ai trecut prin ceva asemănător! Scrie şi tu la “Cetăţeanul”!

Mihai, cetăţean român, a fost ope­rat de apendicită, deşi suferea de piatră la rinichi. Andreea, cetăţean român, a trebuit să aştepte 30 de ore în aeroport fără nici o explicaţie. Florin, alt cetăţean român, a ajuns cu duba la poliţie pentru că sistemul de taxare din RATB nu funcţiona, şi controlorii nu au putut stabili dacă avea sau nu bilet.

Suntem siguri că şi tu ai trecut prin ceva asemănător! Acum ai ocazia ca toată lumea să ştie prin ce ai trecut şi să-i arătăm cu degetul pe vinovaţi. Scrie şi tu la “Cetăţeanul”!

Este o nouă rubrică, prin care Jurnalul Naţional vrea să se apropie şi mai mult de cititorii săi. Aşteptăm să ne împărtăşiţi situaţiile în care v-au fost încălcate drepturile de cetăţean la adresa de mail: cetateanul@jurnalul.ro sau pe adresa redacţiei: Jurnalul Naţional, Piaţa Presei Libere nr. 1, Corp D, etaj 8, Sector 1, Bucureşti, pentru “Cetăţeanul”.

Nu ezitaţi să ne scrieţi!

×
Subiecte în articol: cetateanul