x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale La Teatrul Act vom avea şi public meloman

La Teatrul Act vom avea şi public meloman

de Roxana Vintila    |    05 Dec 2007   •   00:00

ABB Romănia, şi Institutul de Studii şi Proiectări Energetice (ISPE), susţin ediţia a II-a a Festivalului de Muzică "Concertul de la ora 19:00", iniţiată de Teatrul Act, cu sprijinul Primăriei Sectorului 3.

ABB Romănia, şi Institutul de Studii şi Proiectări Energetice (ISPE), susţin ediţia a II-a a Festivalului de Muzică "Concertul de la ora 19:00", iniţiată de Teatrul Act, cu sprijinul Primăriei Sectorului 3.

INEDIT. Protagonişti in deschiderea festivalului au fost: Alexandru Tomescu (căştigătorul viorii Stradivarius Elder - Voicu) şi Horia Mihail - la pian. Prin prezenţa lor la seara inaugurală, ABB Romănia şi ISPE sprijină demersul Teatrului Act de a-şi dota sala de spectacole cu un pian Steinway & Sons B 211 (brand de prestigiu care a fost ales de mari muzicieni precum: Richard Wagner, Arthur Rubinstein, Sergei Prokofiev etc.). Teatrul Act, primul teatru independent de proiecte din Romănia, incearcă astfel să-şi deschidă sala unui nou segment de public: cel meloman. Festivalul "Concertul de la ora 19:00" se desfăşoară in perioada 3¬-8 decembrie 2007, cănd pe scena Teatrului Act se vor desfăşura concerte extraordinare de operă, pian, vioara, jazz şi muzică acustică.

ENERGIE ŞI PRODUCTIVITATE. "Această contribuţie se inscrie in programul de dezvoltare durabilă al ABB Romănia, al cărui obiectiv principal il reprezintă implicarea in diverse acţiuni sociale şi culturale. Am inţeles că suntem aici nu doar pentru business, ci şi pentru susţinerea acestor laturi deosebit de importante, esenţiale pentru dezvoltarea unei ţări " - a spus domnul Peter Simon, CEO al ABB Romănia.
ABB a susţinut producţiile Teatrului Act şi a premiat tinere talente din domeniul muzical şi din cel al artelor plastice; a contribuit la dotarea cu echipament medical al unor clinici, iar in domeniul religiei şi cultelor a contribuit la construirea şi restaurarea unor biserici şi mănăstiri din ţară; in anul 2007, compania a construit o casă ABB in cadrul Centrului "Micfalau" (centrul se ocupă de desfăşurarea programelor sociale pentru copiii şi tinerii dezavantajaţi, pentru cei provenind din familii cu venituri foarte mici, sau din centre de plasament, căt şi pentru cei cu deficienţe locomotorii şi mentale).

×
Subiecte în articol: arte