x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Mr Nastase - Autobiografia unui superstar

Mr Nastase - Autobiografia unui superstar

15 Noi 2004   •   00:00

Editura RAO si Romfilatelia lanseaza, pentru prima oara in Romania, un produs inedit: cartea cu timbru.

Click pentru a mari imaginea
EVENIMENT. Cartea va fi in librarii de miercuri si beneficiaza de doua lansari cu public: vineri, ora 17:00, la Diverta Plaza, si sambata, ora 13:00, la standul Rao de la Gaudeamus
PREMIERA. Este vorba despre unul dintre evenimentele editoriale ale acestei toamne, cartea "Mr Nastase" - autobiografia unui sportiv roman care nu mai are nevoie de nici o prezentare, Ilie Nastase. Cartea va fi insotita de o colita filatelica dantelata si inseriata. Aceasta a fost publicata initial la editura CollinsWillow, parte a grupului Harper Collins din Marea Britanie, unde s-a bucurat de un real succes. Ilie Nastase a colaborat pentru redactarea lucrarii cu jurnalista britanica Debbie Beckerman.

INEDIT. In plus, fata de cea britanica, editia in limba romana are o nota asupra editiei romanesti, semnata de Ilie Nastase, un cuvant inainte al lui Ion Tiriac, o prefata de Cristian Tudor Popescu, precum si fotografii inedite ale tenismanului. Autobiografia lui Ilie Nastase este povestea uimitoare a unui sportiv roman devenit superstar adulat, copilul teribil al tenisului mondial, al carui nume trece mult dincolo de granitele acestui joc. Captivanta si totodata inedita, cartea traverseaza toate etapele vietii lui Ilie Nastase, situatii-limita, portrete de personaje emblematice pentru istoria moderna a tenisului si evenimente memorabile. (Sebastian S. Eduard)

×
Subiecte în articol: arte nastase ilie năstase