x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Samaia: Premieră mondială

Samaia: Premieră mondială

de Raluca Grintescu    |    14 Mar 2008   •   00:00
Samaia: Premieră mondială

Georgian Legends, celebra companie de dans care a luat fiinţă în 1999 la iniţiativa producătorului executiv american Jim Lowe şi a producătorului artistic francez Pascal Jourdan, se va afla pentru prima dată la Bucureşti.

Georgian Legends, celebra companie de dans care a luat fiinţă în 1999 la iniţiativa producătorului executiv american Jim Lowe şi a producătorului artistic francez Pascal Jourdan, se va afla pentru prima dată la Bucureşti. Artiştii acestei companii au fost selecţionaţi dintre cei mai buni artişti ai Ansamblurilor Naţionale Georgiane de Muzică şi Dans Erisioni şi Sukishvili.

 

ACROBAŢII. Spectacolul “Sa­maia” este deja a treia producţie a celor de la Georgian Legends – su­-p­ra­numiţi “The Riverdance from Cau­casus” –, o producţie cu mult mai spectaculoasă decât cele precedente. Spectacolul “Samaia – The Georgian Legends”, care va avea loc în premieră mondială la 29 aprilie la Sala Palatului, ocazionată de Ziua Internaţională a Dansului, aduce pe scenă artişti cu deosebite calităţi in­ter­pretative:  dansuri ale căror părţi acrobatice te ţin cu sufletul la gură sau fascinante lupte cu săbii şi me­lo­dii. Într-un cuvânt, o poveste cu dansatori georgieni care par a veni din vechi timpuri de legendă. Biletele cu preţuri cuprinse între 60 RON şi 180 RON au fost puse

în vân­zare prin reţeaua bilet.ro, ma­ga­zinul Muzica, reţeaua Music Shop, casa de bilete a Sălii Palatului, re­ţea­ua magazinelor Flanco, Li­brăria Cărtureşti, precum şi online la www.bilet.ro, şi www.bileteonline.ro.

×
Subiecte în articol: arte